La plaça Verdaguer es converteix aquest cap de setmana en una pista de pàdel

El torneig Master Padel iniciat a mitjans d’aquest mes de maig comença, aquest cap de setmana 1 i 2 de juny, les fases semifinal i final i ho farà en una plaça Verdaguer convertida en una pista de pàdel. Sota el lema Fem Pàdel, Fem Esport, Fem Tarragona, les pistes dels complexos esportius municipals del Serrallo i Sant Salvador i les del Gimnàstic de Tarragona han acollit les primeres fases d’aquest esdeveniment impulsat per Padel Nuestro Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Esports

PUBLICITAT

Són uns 450 jugadors i jugadores els que estan participant en aquest torneig que abraça cinc categories tant femenines com masculines. Amb motiu de l’arribada de les semifinals i finals, aquest dissabte la plaça Verdaguer s’omplirà d’activitats a partir de les 11h i durant tot el dia. Al llarg del matí les protagonistes seran les escoles de pàdel de la província, a les 12h es farà el partit inaugural amb la participació de membres de diferents àmbits (social, polític i econòmic) de la ciutat. 

Serà diumenge, a partir de les 10h i fins al vespre, quan comencin els millors partits de totes les categories del torneig. Aquestes fases finals del Master Padel s’allargaran durant tota la setmana en horari de tarda -a partir de les 17h-. El dissabte 8 de juny, l’última jornada del torneig, els partits tornaran a començar a partir de les 10h i a les 16h les màximes protagonistes seran les activitats adreçades al pàdel adaptat amb la participació de diverses entitats que treballen amb persones amb capacitat diversa.

El mateix dissabte 8 de juny a les 17h es podrà gaudir d’un partit d’exhibició amb quatre tops femenines de la demarcació de Tarragona: Ainara Pozuelo, Anna Ortiz, Eva Vives i Alba Gallardo; i a les 19h tindrà lloc el lliurament de premis. Finalment, el diumenge dia 9 de juny, des de les 11 h fins a les 13 h, es podrà gaudir de diversos partits d’exhibició de jugadors top de la demarcació de Tarragona.

PUBLICITAT