La pluja, una amenaça real per la cavalcada de Reis

L’arribada dels Reis Mags a la ciutat de Tarragona d’aquest divendres pot anar acompanyada de pluja. També a la majoria dels municipis de la demarcació. Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la probabilitat de precipitació la tarda del 5 de gener és elevada a molts punts del territori.

pluja rambla
ACN
PUBLICITAT

Malgrat que les opcions són majors al llarg de la primera meitat del dia, fins a les 12h del migdia, a la tarda la probabilitat baixa a la ciutat de Tarragona, però no desapareix. Passa del 90% al llarg del matí fins al 65% durant la tarda. Malgrat això, la realitat és que la previsió marca una pausa de la pluja durant les primeres hores de la tarda per tornar a aparèixer més tard, fet que podria provocar que les cavalcades arranquessin i l’aigua anés fent acte de presència amb el pas dels minuts.

Una situació que es repeteix en la immensa majoria dels municipis de la demarcació. De fet, la capital és un dels punts amb un pronòstic més optimista de cara a poder evitar la pluja durant la cavalcada, ja que a molts municipis la probabilitat durant les hores d’aquest esdeveniment supera el 80%.

Resten dos dies encara perquè els Reis Mags d’Orient trepitgin el nostre territori, però tocarà continuar molt atents a com avancen les previsions i quines poden ser les mesures que es prendran si aquestes no canvien.

PUBLICITAT