La Pobla de Mafumet, dos punts en cinc jornades

La Pobla de Mafumet perd a Granollers per 4 a 2 fora de casa. i ja porta més d’un mes sense guanyar. A més a més, els granes no s’emporten la victòria com a visitants des del 29 de setembre.

El partit va començar molt igualat però els locals van anotar el primer gol al 26 amb Albert Ruiz superant al porter pobletà Arnau Riera. Dos minuts més tard, Garzón ampliava distàncies i feia el 2 a 0 després d’una jugada individual.

Així valorava el tècnic de La Pobla, Albert Company, el partit.

La segona part començava amb un aire diferent que donava esperança als granes. Al 54, Òscar Sanz anotava de cap, però la reacció pobletana no acabava d’arribar. El Granollers despertava, Garzón feia el segon gol personal al 69 posant el 3 a 1 i 8 minuts més tard, Molins sentenciava el partit amb el quart.

La Pobla maquillava el resultat des del punt de penal. Bernat Guiu posava el 4-2 final al marcador que deixava, una jornada més sense punts a La Pobla.

Els pobletans volen guanyar després de 5 jornades sense degustar la victòria. Serà davant el Vilassar de Mar a casa aquesta setmana, tot buscant sumar punts amb la primera plaça a 5 de diferència, i amb la zona d’ascens perillant després que La Pobla hagi baixat fins la quarta plaça.