La Pobla no guanya des de finals de gener

Des de finals de gener La Pobla de Mafumet no sap el que és guanyar. L’última victòria dels pobletans va ser el passat 19 de gener d’aquest mateix 2020. Des de llavors, quan van aconseguir dos victòries de manera consecutiva, el filial del Nàstic només ha puntuat amb empats. 3 empats i 3 derrotes que baixen al conjunt grana fins a la novena posició de la taula. 

PUBLICITAT

Aquesta baixada de rendiment, en part, és degut als jugadors de la plantilla que han pujat a ajudar el Nàstic. Els pobletans s’han deixat punts davant rivals de la part baixa o que es troben en zona de descens com l’Igualada o el San Cristóbal. La part positiva pels d’Albert Company és que l’equip va començar d’una manera immillorable la temporada i ara mateix es troben amb un coixí de 17 punts sobre la zona de descens. 

Els 33 punts que s’han de disputar deixen enfrontaments dels pobletans amb rivals de la part alta. De fet, els granes hauran de jugar davant els quatre equips que es troben ara mateix en la zona de playoff. Aquesta setmana L’Hospitalet, i la propera el Sant Andreu. Després d’una jornada davant el Banyoles, el filial del Nàstic jugarà davant l’Europa i visitarà el camp del Terrassa.

PUBLICITAT