La preinscripció a les llars d’infants municipals comença el pròxim 8 de maig

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) ja ho té tot preparat per a la preinscripció a les llars d’infants municipals. La preinscripció començarà el pròxim dimecres 8 de maig, s’allargarà fins al pròxim 21 de maig i la sol·licitud la poden presentar les famílies amb infants d’entre 4 mesos i 3 anys (nascuts del 2022, 2023 i 2024).

PUBLICITAT

Es tracta d’un procés prioritàriament telemàtic, en el qual les famílies han de presentar una única sol·licitud en línia especificant per ordre de preferència la llar o les llars d’infants a les quals es vol optar. Aquesta sol·licitud s’ha d’enviar, juntament amb la documentació acreditativa, a l’adreça electrònica de la llar d’infants sol·licitada en primera opció. Tanmateix, les famílies que ho necessitin poden demanar cita prèvia trucant a la llar d’infants per lliurar-la presencialment.

A la ciutat de Tarragona hi ha nou llars infantils municipals: Arrabassada, Bonavista, César August, El Ninot, El Serrallo, La Taronja, El Miracle, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. 

PUBLICITAT