La Primitiva deixa 32 MEUR a un sol encertant a Sant Salvador

32,1 MEUR és el premi que s’ha endut un sol encertant de la Loteria Primitiva que havia segellat la seva butlleta en una llibreria del barri tarragoní de Sant Salvador. El local compta amb una terminal de Loterías y Apuestas del Estado. El premi, malgrat anar a parar a una sola butxaca, ha fet esclatar l’eufòria al barri i a la mateixa llibreria. De fet és el premi de loteria més gran que ha tocat mai a Tarragona. 

loteria
PUBLICITAT

I ha sortit en un dels barris més pobres i humils de la ciutat i d’arreu del país. Malgrat que no esquitxi directament al veïnat ni sigui repartit, des de l’entitat que va segellar la butlleta tenen clar que aquest fet afavorirà el barri els propers mesos, perquè s’hi dirigiran interessats buscant repetir la sort.

És el premi al sorteig de la nit d’aquest dijous 11 d’abril. Es tracta d’una butlleta premiada amb la categoria especial, és a dir, amb els sis números elegits al atzar i el reintegrament (són la comibació 4, 9, 18, 38, 41, 47; el 3 com a reintegrament). El premi unitari suma 30,8 MEUR, però cal afegir-hi la resta dels premis menors. Per això la quantitat final supera els 32,1 MEUR.

Com és habitual quan toquen aquest tipus de premis, no es coneix qui és la persona premiada. Ara bé, des d’aquest instant Tarragona suma un multimilionari, que entra directament a formar part de la llista de les importants fortunes d’arreu d’Espanya.

PUBLICITAT