La rehabiltació de l’interior del Xalet Fort de Salou estarà enllestida a finals d’any

L’Ajuntament de Salou ha anunciat que ja té redactat el projecte de rehabilitació de l’interior del Xalet Fort, que en aquests moments es troba en fase d’aprovació. La licitació de les obres, corresponent a la segona fase d’aquest immoble, podria tenir lloc a finals de maig. Els treballs podrien estar enllestits a finals d’any, i la seva entrada en funcionament està prevista durant el primer trimestre de 2025.

PUBLICITAT

El pressupost d’aquesta segona fase és de gairebé 430 mil euros, i ha comptat amb una subvenció de 120.000 euros de la Diputació de Tarragona. Amb la reforma, a l’edificació, de titularitat pública, s’hi ubicarà la Càtedra de Recerca d’Innovació Turística Costa Daurada de la URV, així com un punt d’atenció de Promoció Econòmica i Comerç, i d’Informació de la Smart Salou DTI. El mateix edifici acollirà un espai d’atenció al públic equipat amb pantalles i projectors. També està prevista una zona interactiva.

També es rehabilitarà l’escala interior, amb l’objectiu de conservar-ne l’essència original. Un cop finalitzada l’última fase quedarà pendent l’adequació exterior, que té a veure amb l’Eix Cívic, tenint en compte que l’immoble es troba a la cantonada entre el carrer Barcelona i al costat d’aquest futur bulevard. El Xalet Fort és una edificació singular de dues plantes de caràcter noucentista construïda el primer terç del segle XX.

PUBLICITAT