La revolucionària tecnologia “4D E-Motion” arriba a les sales de cine de Les Gavarres

Aquest divendres s’obre al públic la primera sala immersiva de cinema a Les Gavarres. OCINE ha decidit incorporar la revolucionària tecnologia 4D E-Motion a la sala 3. Ho fan amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la companyia a Les Gavarres i “en forma d’agraïment al públic de la zona”, asseguren. Es tracta d’una aposta quasi pionera a nivell nacional, ja que només existeix una sala amb aquesta tecnologia a les Illes Canàries. Per tant, la nova sala de Les Gavarres es converteix en la primera a obrir-se en el territori peninsular.

PUBLICITAT

El 4D Emotion permet que l’experiència vagi molt més enllà de viure una simple pel·lícula. Inclou moviment, l’impacte d’aire al coll i la cara, vent, vibració, tremolor, aromes, aigua i llums. Tot plegat, per trobar aquesta experiència immersiva vinculada a cada pel·lícula. Hi ha certs gèneres que es presten especialment bé a aquest format: Acció i Aventura, Ficció i Fantasia, Animació i Terror.

A inicis d’aquest any OCINE ja va apostar pels més petits amb l’obertura de la sala KIDS, un espai on els infants poden veure una pel·lícula envoltats de molt de color, un circuit de jocs i fins a un tobogan. Un dels administradors dels cinemes assegura que amb l’estrena d’aquesta nova sala immersiva “comença una nova fase d’OCINE les Gavarres.”

Aquest dijous es va dur a terme una sessió tancada amb més de cent convidats. Aquest divendres s’obrirà al públic general amb dues projeccions de la pel·lícula Inside Out 2 a la tarda, i dues de Un lugar tranquilo a la nit.

PUBLICITAT