La Sala Trono baixa el teló al Metropol amb ‘Lo cant de les ànimes mudes’

Tots els espectacles tenen el seu final. Aquest cap de setmana, la Sala Trono s’acomiadarà definitivament del Teatre Metropol. Ho farà amb dues sessions -dissabte i diumenge- del musical ‘Lo cant de les ànimes mudes’, de la companyia La Tremenda.

PUBLICITAT

‘Lo cant de les ànimes mudes’ està basat en la barreja de dos textos de Víctor Català (Caterina Albert), un conte i un poemari, que s’han convertit en una dramatúrgia musicada que interpreten sis actors de la companyia sobre l’escenari.

Arnau Fà, un dels actors de La Tremenda, i tarragoní, assegura que fa especial il·lusió poder portar per primera vegada a la ciutat un espectacle professional d’aquesta companyia creada entre diversos companys de l’Institut del Teatre. Fà enumera els motius que han de portar el públic a assistir al Metropol aquest cap de setmana.

La Trono tanca temporada i el Metropol continua pendent de donar a inici a unes obres que havien de començar a principis d’abril. Tot apunta que la programació de la Sala Trono es mudarà la temporada vinent a El Magatzem. Les converses amb la Cooperativa Obrera Tarraconense es mantenen des de fa mesos, a prop d’arribar a l’acord.

PUBLICITAT