La Sala Trono programa tretze propostes per a la temporada “de més qualitat”

La Sala Trono de Tarragona ha programat tretze propostes teatrals per a aquesta temporada de tardor que arrenca el 30 de setembre i que s’allargarà fins al gener de l’any vinent. La programació acull produccions de companyies de “primer nivell” de Catalunya, del País Valencià, de l’Argentina i Israel amb espectacles que reflexionen sobre l’existència i la convivència. ‘Iceberg’, ‘Guillermota’, ‘Tormento Tango’ o els ‘Ocells’ són alguns dels títols destacats de la 21a edició.

PUBLICITAT

“Afirmem que és la temporada de més qualitat que hem portat mai, hem arriscat molt perquè tenim més aforament i hem apostat per companyies i espectacles més grans”, ha afirmat el programador i gestor de la Trono, Joan Negrié, en la presentació feta aquest dimarts.

La programació arrenca amb ‘Control Freak’, de l’isrealià Kulu Orr, el 30 de setembre. L’actor interpreta un personatge “commovedor i graciós” que intenta interactuar amb el públic mentre lluita amb la seva “ineptitud social” i amb els “complexos sistemes a l’escenari”. Negrié ha explicat que l’artista torna a Tarragona després que no pogués fer el seu espectable en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, FITT-Noves Dramatúrgies, l’any 2019 per problemes tècnics.

La Trono té conveni per continuar al teatre Metropol fins al març de l’any vinent. Tenen previst reunir-se amb l’Ajuntament després de les festes de Santa Tecla per parlar sobre la seva renovació. “No sabem si programarem el febrer i març o del febrer fins al maig, estem pendents de negociar amb el consistori, esperem que no sigui l’última temporada”, ha manifestat. Negrié també confia que creixeran amb nombre d’espectadors amb l’augment de l’aforament. La temporada passada van assolir 3.500 espectadors en els 32 espectacles i 66 dies de funció fets.

PUBLICITAT