La Santa Tecla d’enguany ja té cartell i marxandatge

A dos mesos de la celebració de Santa Tecla , la festa major de Tarragona ja té cartell i una gran varietat de marxandatge que segueix la mateixa línia gràfica.

PUBLICITAT

L’imatge d’aquest any, realitzada pel dissenyador Octavi Torné, il·lustra un dels moments més emblemàtics de les festes i que encara no havia sortit en cap cartell: Les matinades amb els músics caminant per la baixada de la misericòrdia. També es veu representat el coet que dona el tret de sortida a les festes de Santa Tecla. Segons el seu dissneyador, l’Octavi Torné, el resultat ha sigut una treball conjunt on buscaven destacar un moment poc representat.

 Un recull de moments molt representatius que estaran  presents en tot el marxandatge on hi trobem, la bossa, una petita bandera, el mocador, una tote bag, el ventall, la samarreta i com a novetat d’aquest any, el ball de gitanes ha incorporat una pulsera. Un seguit de productes que com cada any, són fruit del treball i col·laboració de totes les entitats que participen en aquestes festes.

PUBLICITAT