La Segona B tindrà una reestructuració en la temporada 21/22

El futbol no professional tanca la temporada tot i que resta per decidir les eliminatòries d’ascens a Segona i Segona B. No hi haurà descensos com ja s’havia anunciat i, a més a més, la Segona Divisió B podria arribar a tenir uns 100 equips en cinc grups la propera campanya. Tot mirant la temporada 21-22 per crear un projecte on es crearà una categoria intermèdia on es donarà la forma de la nova divisió composta per dos grups de vint equips.

PUBLICITAT

La intenció és que si Sanitat ho permet, es disputin les eliminatòries d’ascens a Segona B i a Tercera. La idea segueix sent la mateixa, que es jugui en un sistema de concentració amb els quatre primers de cada grup de Segona B en una mateixa seu.

La Federació ha valorat en els darrers dies la possibilitat de crear la Segona B Pro, però ha estimat oportú que aquesta categoria es guanyi als terrenys de joc i amb tots els equips en igualtat de condicions. Els dirigents federatius pensen que el pas més lògic és determinar uns mèrits per assolir la nova categoria, ja que no creien oportú que existissin les condicions legals per crear-la ara.

PUBLICITAT