La segona consecutiva del CBT per continuar-se aixecant (92-75)

El CBT s’ha imposat amb claredat al CB Esparreguera (92-75) en l’estrena de Núria Grados com a nova presidenta al Pavelló del Serrallo. Després de trobar una victòria clau a Saragossa la passada setmana per trencar la mala dinàmica, els blaus han jugat un partit molt regular per sumar la segona consecutiva.

Ja al primer quart els tarragonins han trobat una bon avantatge de fins a 9 punts sobre els barcelonins, i han aconseguit mantenir-la durant gran part del duel, evitant que donar opcions de retallar distàncies als visitants. De fet, aquests 9 punts han estat la diferència en els tres primers quarts, i uns grans últims 10 minuts han sentenciat el partit pels locals, que s’han acabat imposant per 17.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, valora el partit i sumar una nova victòria.

Els millors pel CBT han estat Ousmane Ndour, que en la seva estrena ha aconseguit 21 punts i 12 rebots per 35 de valoració, i Marc Buscail, amb 16 punts i 4 rebots per 16 de valoració. Dos triomfs consecutius per un CBT que es vol oblidar definitivament de males sensacions per començar a ser regular.