La sinistralitat continua baixant a les carreteres tarragonines

Les carreteres tarragonines, confirmen, durant un altre mes, el descens de la sinistralitat. Han mort 33 persones en accidents de trànsit a la demarcació en el que va d’any, 6 menys que al 2022 i 7 menys que el 2019, any de referència per al compliment dels objectius de reducció de la sinistralitat del Pla de Seguretat Viària 2020-2023.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Aquest més de novembre ha mort una persona a les carreteres tarragonines. Des de l’1 de gener, les dues comarques amb més morts han estat l’Alt Camp i el Baix Ebre, amb 8 víctimes mortals. Les vies amb més morts són l’AP-7 i l’N-340, amb 5 i 4 persones finades respectivament.

El descens de la sinistralitat a Tarragona també es fa palès a les demaracacions de Girona i Barcelona. Si fem referència a tot Catalunya, respecte al 2019, enguany s’està registrant una reducció del 17% pel que fa a les víctimes mortals a les carreteres catalanes i del 18% pel que fa als accidents. Han mort 139 persones en 126 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. D’aquestes 139 víctimes, 51 són motoristes, el que implica set morts més que l’any anterior fins al mes de novembre.

PUBLICITAT