La primera “Tarraco Health Race” aprova amb excel·lent

Córrer o caminar, era igual la manera. La qüestió era ser solidari i participar a la Tarraco Health Race; la cursa organitzada per la Fundació Antonius Musa del Col·legi de Metges de Tarragona i que compta amb el suport de Tarragona Esports. Més de 1400 persones, grans i petites, s’han penjat el dorsal de solidaritat per tal de participar i recaptar fons per AFANOC, que treballa per ajudar als nens i nenes diagnosticats de càncer.

27/11/22, Tarragona, Parc Saavedra, Cursa Solidaria Tarraco Health Race. Col·legi de Metges de Tarragona
PUBLICITAT

Sergi Boada, president del Col·legi de Metges de Tarragona estava feliç de la gran resposta de la ciutadania i de fomentar l’esport per tenir una bona salut.

Pel que fa a reusltats de les curses de 10 i 5 quilòmetres, Àngel Martínez, del Club FAVC amb un temps de 00:30:12, i Stella Beazzutti, de l’Athletic Trak Tarragona i amb un temps de 00:37:24, han estat els primers guanyadors de la Tarraco Health Race en la modalitat de 10K. Les millors marques masculina i femenina de la cursa de 5 les han aconseguit la corredora Patrícia Amador, del Club Atletisme Tarragona (00:19:54), i el corredor del club Octowave, Pablo Vicente (00:17:08)

Les bones temperatures i el bon ambient han arrodonit la primera cursa Tarraco Health Race i amb la qual s’han recpatat més de deu mil euros; un bon inici, sens dubte, per pensar ja en una segona edició.

PUBLICITAT