El 8è festival de curts de Vila-seca rep candidats de 53 països

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (Ficvi), ha tancat el període d’inscripció de la vuitena edició amb 1.140 curtmetratges inscrits, 474 més que l’any passat. Els treballs provenen de 53 països i hi ha 28 produccions en llengua catalana. Els organitzadors expliquen que a partir d’ara es treballarà en el procés de selecció dels curtmetratges finalistes. Durant el mes de juliol es presentarà la llista dels treballs que competiran pels guardons d’aquesta nova edició, que els organitzadors consideren “la més exitosa” de la seva història. El certamen tindrà lloc del 13 al 22 d’octubre al Celler de Vila-seca.

PUBLICITAT

El Ficvi, que organitza el Patronat de Turisme de Vila-seca, tornarà a ser aquest any festival col·laborador en la preselecció de curtmetratges pels Premis Goya.

L’any passat, el curtmetratge ‘Amarradas’, de Carmen Córdoba -Premi d’animació del Ficvi 22-, va quedar entre els cinc millors curtmetratges d’animació als Goya i ‘La Entrega’, de Pedro Díaz -Premi Nacional del Ficvi 22-, va quedar també entre els finalistes a millor curtmetratge de ficció.

PUBLICITAT