L’Ajuntament celebrarà un homenatge per les víctimes de la COVID-19

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà un acte en record a les víctimes i d’homenatge a tots els col·lectius que han lluitat des del primer dia per vèncer la pandèmia de la Covid-19 el diumenge 5 de juliol a les 20h al Parc del Francolí.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquest homenatge és agrair a tots els col·lectius essencials de la ciutat que amb el seu treball responsable, sacrifici i dedicació, han fet possible que la ciutadania hagi estat atesa en tot moment durant aquests mesos difícils de la pandèmia produïda per la pandèmia.

El consistori ha escollit el Parc del riu Francolí, al final del carrer Josep M. Tarrassa, perquè és un espai obert i de gran capacitat. S’habilitaran 200 cadires per les persones convidades, a més de deixar espais lliures per si hi ha més persones em peu en el moment.

L’escriptora Lurdes Malgrat llegirà un text literari escrit expressament per a l’ocasió, i diversos professors de l’Escola Municipal de Música interpretaran unes peces musicals.

A més, a la zona de la gespa, un parell de dies abans es plantarà una olivera, com a símbol de la pau i es col·locarà una inscripció en record a les víctimes i en homenatge als col·lectius que han lluitat per vèncer la pandèmia.

PUBLICITAT