L’Ajuntament de Tarragona s’activa contra les ocupacions delinqüencials

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat el procediment per desallotjar dos pisos ocupats amb mètodes delinqüencials al barri de Campclar i a la Part Baixa de la ciutat. Així ho ha anunciat aquest dimecres l’alcalde, Rubén Viñuales, qui ha signat els decrets per agilitzar els tràmits i ha explicat que ara els Ajuntaments poden prendre les mesures que no apliquen els propietaris, bancs i grans tenidors, a partir d’una nova llei aprovada al Parlament.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, el batlle assegura que des del consistori tarragoní l’aplicaran de manera transparent i garantista, amb l’objectiu d’acabar d’assegurar la seguretat i convivència de la ciutadania davant situacions extremes.

Viñuales ha assegurat que existeixen els suficients informes policials que certifiquen la conflictivitat dels ocupes (amb amenaces amb arma blanca i, fins i tot, lesions), afegint que no es tracta de casos de vulnerabilitat i que s’han dut a terme tots els passos de mediació possibles per trobar una solució prèvia.

Finalment, Viñuales ha afirmat que aquests eren els dos casos més urgents a tractar, però estan treballant amb més expedients i iniciaran tots els tràmits necessaris en aquells casos que es consideri oportú.

PUBLICITAT