Las Gaunas dona vida al Nàstic

El Nàstic de Tarragona s’imposa a la UD Logroñés a Las Gaunas per la mínima (0-1) amb un gol de Guillermo Fernández just abans del descans i guanya un partit fonamental davant un rival ja desnonat. Els granes sumen tres punts per evitar caure al descens i com a mínim, mantenir el marge, deixant la salvació més a prop.

Plantejant un partit seriós, esperant sense pilota i amb idees senzilles amb ella, el Nàstic ha estat força superior als locals, que han demostrat perquè es troben en una situació tan complicada. Els granes han estat capaços de generar diverses situacions de perill, però una gran doble aturada del porter Gonzalo i la poca precisió en la rematada de Quintanilla han impedit que els tarragonins s’avancessin aviat. Malgrat això, el gol ha arribat, i ha estat en un moment clau. Just abans del descans, Andy Escudero ha posat una gran centrada al segon pal perquè Guillermo rematés de cap i anotés el primer.

No ha canviat el guió en la represa. El Nàstic ha tingut opcions clares per ampliar diferències i guanyar tranquil·litat. Primer, Pablo s’ha topat amb Gonzalo, després Marc Fernández ho ha fet amb el pal en una acció clamorosa. S’ha intentat acostar el Logroñés, exigint per primera vegada a Dani Parra, i Andy Escudero ha deixat la resposta fent lluir, de nou, al porter rival.

Ha pogut mantenir l’avantatge l’equip de Dani Vidal per sumar una victòria absolutament fonamental. Els tres punts mantindran, com a mínim, l’avantatge de tres punts amb el descens una setmana més. No guanyar podria haver situat als tarragonins en la zona vermella, però amb el triomf l’equip s’acosta a una permanència que podria segellar definitivament si és capaç de guanyar algun dels tres partits que resten. Tres victòries a Las Gaunas aquesta temporada. Una en Copa del Rei. I sis punts en lliga que són aire i vida.