L’Assitent Personal protagonista a les ponències del Dia de la Discapacitat

“Pels drets efectius i l’autonomia personal” és el lema del Manifest que commemora el Dia Internacional de la Discapacitat, tot i que asseguren que saben fer moltes coses, a la ciutat de Tarragona. Per primera vegada, s’han organitzat diferents ponències a l’Espai Jove Kesse a partir de les 10 del matí. Unes ponències on hi haurà dues taules tècniques sobre la figura de l’Assistent Personal amb l’experiència de diferents entitats així com testimonis directes.

PUBLICITAT

Un altre taller que presenta la campanya és el de “Respecta” que s’organitzarà a la Fundació Onada sobre la prevenció de la violència masclista en l’àmbit de la discapacitat.

El 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, hi haurà concentracions d’entitats amb esmorzar i l’exposició de diferents treballs. A dos quarts d’onze es llegirà el Manifest en format lectura fàcil i amb llengua de signes. Serà a partir de les 12 del migdia quan una marxa reivindicativa sortirà de la plaça de la Font fins a la Font del Centenari

Cal remarcar també que, el 4 de desembre és el Dia Internacional de l’Accessibilitat i es realitzarà una acció a l’Ajuntament on se senyalitzaran els espais amb pictogrames amb l’Associació Todos en Azul. 

PUBLICITAT