L’Associació Contra el Càncer exposa els serveis per a pacients i familiars tarragonins

L’Associació Contra el Càncer a Tarragona dona a conèixer els serveis gratuïts a pacients i familiars en un acte organitzat amb la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona. El Centre Cívic de Torreforta va ser l’escenari de l’acte informatiu celebrat el vespre d’aquest divendres, obert a tothom, per informar sobre aquests serveis que volen millorar la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars.

Foto: Cedida
PUBLICITAT

Begoña García, gerent de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, acompanyada per Alfonso López, president de la FAVT, va explicar al més de mig centenar d’assistents tots els serveis professionals que l’entitat posa a disposició de pacients i familiars, també les accions i activitats de prevenció obertes a tothom, i va posar de relleu un dels grans eixos en els que treballa l’Associació què és aportar inversió per a la recerca científica oncológica.

L’Associació ofereix serveis gratuïts d’atenció psicològica, a través de teràpia individual i grupal, així com programes de benestar emocional. També s’ofereix fisioteràpia per a malalts de càncer i atenció social adreçada principalment a pacients amb servei d’acompanyament, estètica oncològica, prestació de material ortoprotèsic o ajudes d’emergència. Des de l’Associació també s’ofereixen ajudes econòmiques directes als pacients o famílies que no poden fer front a l’encariment de la vida que suposa el tractament de la malaltia.

Aquest ha estat el primer acte públic en el marc d’una campanya de difusió de la FAVT als barris de Tarragona.

PUBLICITAT