L’Associació de Veïns de la Part Alta critica Farts de Soroll per voler silenciar el barri

PUBLICITAT

L’Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona, acompanyada de restauradors, congregacions de Setmana Santa, i els castellers dels Xiquets de Tarragona i de la Colla Jove, han exposat aquesta tarda les seves discrepàncies amb la plataforma Farts de Soroll.

L’Associació de Veïns i les entitats defensen que les congregacions assagin al barri. Afirmen que només són 5 dissabtes en tot l’any i a la tarda, i que forma part de la tradició de la ciutat que sigui així. També creuen que les peticions de Farts de Soroll acabarien amb la vida que hi ha al barri, tant per Festa Major com la resta de l’any.

Pel què fa a la restauració defensen que els empresaris s’han de guanyar la vida i no veuen problema en què les terrasses estiguin actives fins l’hora que marca la normativa municipal, sense voluntat de canviar-la.

A més, destaquen que els veritables problemes de la Part Alta són la brutícia i la delinqüència. Amb tot, asseguren que tindran noves reunions amb l’Ajuntament per exposar-los les seves preocupacions.

Al final, la roda de premsa convocada per l’Associació de Veïns ha acabat de manera abrupta, ja que un membre de Farts de Soroll ha agafat la paraula en el tram final. Hi ha hagut crits, retrets i acusacions de mentir mutues.

PUBLICITAT