Les jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona comencen la setmana vinent

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat ha presentat l’Arròs Mariner de Tarragona, Jornades Gastronòmiques que començarà el proper 1 de juliol i s’allargarà fins al 19 de juliol. Durant 19 dies, 20 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.

PUBLICITAT

Un dels objectius principals que s’ha marcat l’associació per aquest any és el de promoure la gastronomia i els productes i plats insígnia de la ciutat i seguir potenciant productes gastronòmics que identifiquen i consoliden la cuina i la història de Tarragona.

Els menús gastronòmics dels establiments participants tenen un preu que va des dels 15 euros i fins als 50 euros i consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.

Els restaurants participants són: Alta Taberna Solric, Arlemar Restaurant, Ca l’Eulàlia, Cócula Restaurant, El Llagut, El Paseo, El Pòsit del Serrallo, El Terrat, Fòrum, La Morada, La Xarxa, Les Fonts de Can Sala, Mos Restaurant, Palau del Baró, Restaurant Barhaus, Restaurant La Caleta, Restaurant SolRic, Restaurant TarracoPark, Seasons.

PUBLICITAT