Les línies de Rodalies afectades per la incidència de Gavà recuperen la normalitat

Renfe recupera des d’aquest dissabte el servei habitual a les línies de Rodalies afectades per la incidència que va provocar danys al quadre de senyals de Gavà, després que Adif hagi reparat la incidència que afectava el sistema de senyalització entre El Prat i Castelldefels, amb la conseqüent limitació operativa en aquest tram.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, es restableixen els serveis habituals a les línies afectades, diverses d’elles amb pas per la província de Tarragona, com són l’R2 sud, Regionals R13, R14, R15, R16 i R17, així com a la línia R2 nord i R11. En cap de setmana, els viatgers de l’entrada sud a Barcelona per Gavà disposaran de 4 trens de l’R2 sud i 2 trens Regionals, per hora i sentit. Els dies feiners, les freqüències són de 7 trens de rodalia per sentit en hora punta i 4 en hora vall, i 2 trens Regionals per hora i sentit.

Des de Renfe asseguren que durant el temps que ha durat la incidència, des del passat 1 de maig, la companyia sempre “ha garantit la mobilitat dels usuaris”, i recorden que els viatgers disposen de tota la informació sobre horaris i serveis al web rodalies.gencat.cat, així com als canals de comunicació i atenció al client habituals.

PUBLICITAT