L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació tanca un nou curs posant de relleu el talent i la creativitat de l’alumnat

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) va celebrar aquest dijous una nova edició de la jornada Èxit, un acte de final de curs amb el qual es reconeix la creativitat i el talent de l’alumnat, s’hi exposen les seves creacions i, alhora, s’agraeix el suport de la cinquantena d’empreses i entitats que col·laboren amb el centre oferint-hi pràctiques per completar l’activitat docent.

PUBLICITAT

La jornada va arrencar al matí amb la projecció del documental ‘Dilluns’, que recull més de 30 històries reals sobre estudis, feina, professió i vocació. Tot seguit, es va dur a terme una taula rodona amb els directors d’aquesta producció: Anna Truyol i Alvaro Sanz.

Al vespre, es va dur a terme un acte obert, presentat per l’artista de ‘performance’ i transformista Frida la Ter, ‘alter ego’ de l’exalumne de Fotografia de l’EADT Marc Honrubia, i amb la música del DJ Alexandre Bonanit. Durant l’acte es van projectar vídeos que mostren el dia a dia de l’escola, es va presentar el tercer número de la publicació #peramoralart que recull tots els projectes integrats finals de l’alumnat graduat el passat curs, i es va obrir una exposició amb una selecció de projectes realitzats per alumnat de l’escola. La jornada va acabar amb un acte simbòlic de graduació de l’alumnat de la promoció 2022-2023.

PUBLICITAT