L’Espectacle del bàsquet 3×3 envaeix la Plaça Corsini

La plaça Corsini de Tarragona ha estat l’epicentre de la primera edició del Circuit 3×3 Pro de la Federació Catalana De Bàsquet. En un entorn immillorable els millors equips del circuit català de 3×3 han competit durant tot el dia en un torneig que al matí s’ha hagut de traslladar al Pavelló del Serrallo per la pluja.

PUBLICITAT

Tarragona ha estat la primera de les tres ciutats catalanes que acullen aquest nou esdeveniment, que també farà parada al Port de Badalona i al passeig de Gràcia a Barcelona. Berni Álvarez, conseller d’esports de l’Ajuntament de Tarragona ha destacat el bon ambient viscut a la plaça així com l’alt nivell basquetbolístic dels participants:

El torneig, que es juga tant en categoria masculina com femenina acabarà ben entrada la nit. Jugant-se a partir de les 22 h les finals d’ambdues categories. Els guanyadors del torneig obtindran, a més de premis en metàl·lic, l’accés al 3×3 World Tour de Shanghai i al 3×3 Women’s Series de Debrecen pel campió masculí i femení, respectivament.

PUBLICITAT