L’esport com a marc de solidaritat, l’aposta del TGN Bàsquet

El TGN Bàsquet ha fet una nova aposta per la solidaritat. L’entitat ha col·laborat amb la fundació privada i ONG Esport Solidari Internacional, una entitat que té per objectiu ajudar a nens, nenes i joves que viuen en situacions precàries i marginals des del marc del món de l’esport.

Foto: TGN Bàsquet
PUBLICITAT

El club lila va fer fa uns mesos una donació de material esportiu que incloïa pantalons, samarretes, pilotes de bàsquet, motxilles, dessuadores i jaquetes de temporades anteriors. Tot, amb l’objectiu de poder ajudar a joves del continent africà. Aquesta donació ha arribat al seu destí, concretament, a Rufisque, al Senegal. Diversos nois i noies del país ja han pogut vestir i utilitzar el material del TGN a quilòmetres i quilòmetres de Tarragona.

El president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, explica que des del club donen molt valor a l’àmbit social i assegura que és un orgull poder col·laborar amb una causa com aquesta que, a més, dona presència el club a escala internacional.

Des de l’ONG Esport Solidari Internacional han volgut agraïr a tota la família del TGN Bàsquet la seva solidaritat com a entitat esportiva.

PUBLICITAT