L’Estat, per fi, aporta els diners per poder fer els Jocs Mediterranis

PUBLICITAT

Ha costat anys i panys però sembla que ara ja sí, definitivament, hi ha diners pels Jocs Mediterranis. El Govern espanyol i l’Ajuntament de Tarragona han signat aquest migdia el conveni de col·laboració entre les dues administracions pel qual l’Estat es compromet a aportar 10,5 milions d’euros, que aniran especialment destinats a la construcció del Centre Aquàtic i del pressupost operatiu.

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha detallat que a banda d’aquests 10,5 milions també n’arribaran 2 més del patrocini de Loterías y Apuestas del Estado, a banda dels 2,5 milions que ja havien aportat anteriorment.

Sáenz de Sntamaría ha estat acompanyada pel ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro i del ministre d’Esports, Íñigo Méndez de Vigo. Tant ella com l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han destacat la bona col·laboració entre les institucions, tot i que els diners han tardat tant a arribar que els Jocs s’han hagut d’aplaçar un any. Ballesteros però, ha assegurat que els jocs seran un èxit.

Precisament l’estat de les obres s’ha pogut constatar una estona després, en una visita a l’anella mediterrània. A l’estadi d’atletisme ja s’hi està col·locant el tartan i la infraestructura es percep molt avançada. També presenta un bon aspecte el Palau d’Esports, que tindrà capacitat per a 5.000 espectadors.

En canvi, el complex aquàtic amb prou feines està començat i a dia d’avui tan sols hi ha un gran forat a terra. Caldrà veure’n l’evolució en els propers mesos per determinar si s’arribarà a temps per d’aquí a 14 mesos.

PUBLICITAT