L’ExpOtaku torna aquest cap de setmana al Palau de Congressos

A partir d’aquest divendres i fins diumenge torna al Palau de Congressos de Tarragona la fira del manga, l’anime i els videjocs: l’ExpOtaku. Recupera així la seva ubicació original. L’esdeveniment comptarà amb una seixantena d’estands, entre botigues, artistes, il·lustradors i col·laboradors, que formaran part de l’oferta que es podrà trobar a la fira.

PUBLICITAT

A més, s’han programat fins a 190 actvitats en els tres dies. Entre elles tornejos de videojocs, tallers, matsuri, jocs de rol, ludoteca, softcombta o jugger, entre d’altres. I l’escenari, situat a l’interior del recinte acollirà exhibicions de K-pop, concurs de karaoke, maquillatge kabibu a cegues, joc de cites, repte de ramen picant i altres activitats. Tot plegat amb més de 3.500 euros en premis.

El recinte, de 4.500 metres quadtras, obrirà de 13h a 21h el divendres, i de 10h a 21h el cap de setmana. Les entrades pel dissabte s’han esgotat, però encara en queden disponibles per divendres i diumenge. Tenen un preu de 8 euros per un dia. Es poden adquirir online, malgrat que també a la taquilla.

PUBLICITAT