Lluís Fàbregas agafa el relleu d’Andreu a la presidència del Nàstic de Tarragona

El relleu a la presidència del Nàstic ja és una realitat. Lluís Fàbregas és el nou màxim mandatari de l’entitat després de la renúncia de Josep Maria Andreu fa unes setmanes, passats dos dies del final de la temporada amb el desencís des l’ascens frustrat a segona divisió. El club va celebrar aquest dimecres al vespre una Junta General Extraordinària d’Accionistes en la qual Fàbregas, fins ara Director General, es va convertir en nou president.

PUBLICITAT

Després de 18 anys d’Andreu al capdavant del Nàstic, en dues etapes diferents, la seva mà dreta va ser l’escollit pels consellers de la SAD, després d’aprovar la inclusió del mateix Fàbregas al Consell d’Administració. Josep Maria Andreu va voler acomiadar-se agraïnt als socis i aficionats, deixant clar que no desapareix, senzillament fa un pas al costat. Seguirà sent un dels accionistes més importants.

Fàbregas també va deixar clar que és un honor que hagin triat el seu nom. Afirma que arrenca una nova etapa, però que no hauria de canviar gairebé res, ja que ell mateix ja porta molts anys assumint “màximes responsabilitats executives.” Assegura que es troba “un Nàstic molt viu” i “una entitat solvent econoòmicament.” A tot això, en la mateixa junta es va aprovar una ampliació de capital de 3 MEUR.

L’apartat esportiu

Pel que fa a la situació de la plantilla, el nou president afirma que estan acabant de perfilar el pressupost, continuen treballant en incorporacions i va advertir que és més que probable que el club anunciï una o més vendes de futbolistes aquest estiu. Va explicar que tenen opcions i hi porten treballant des de maig o juny. Un dels que sembla que sortirà és Hamza Bellari, extrem que enguany ha jugat la segona meitat de temporada cedit a l’Oriola, que tot apunta que acabarà al filial del València, club que pagaria un traspàs superior als 200 mil euros.

PUBLICITAT