L’oportunitat de fer un pas de gegant cap a la tranquil·litat

El Nàstic de Tarragona afronta un partit fonamental aquest dissabte. El conjunt grana pot estar davant un dels duels més importants de la temporada, si no el que més. Els de Dani Vidal reben La Nucía al Nou Estadi. Els alacantins són l’equip que marca la zona de descens, cinc punts per sota del Nàstic. Una victòria significaria un pas de gegant cap a la tranquil·litat pels tarragonins, però fallar tornaria a apropar l’equip a una zona delicada i amb els fantasmes podent sobrevolar el Nou Estadi si ensopegues contra un rival directe.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El tècnic, Dani Vidal, assegura que afronten el duel com tots els que han jugat fins ara: guanyar o guanyar.

La Nucía encadena cinc jornades sense conèixer la victòria, però no deixa de competir en cap partit. Tampoc a domicili. De fet, en el darrer duel lluny de casa va sumar un gran punt al complicat camp del Múrcia (0-0). A més, és el rei de l’empat de la categoria. Ningú ha empatat tants partits com els alacantins (15) en cap dels dos grups. El resultat a l’anada contra els granes va ser d’1 a 1.

El Nàstic té les baixes de Pol Domingo i Pablo Fernández, per lesió; i la d’Èric Montes, sancionat. El partit es disputarà aquest dissabte, a les 19h, al Nou Estadi i en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT