Manolo García farà aturada a Tarragona aquest novembre

Manolo García actuarà a Tarragona el pròxim 23 de novembre. El concert s’inclou dins la seva nova gira, que du el nom de “Gira de Teatros”, que arrencarà el 16 de setembre a Pozoblanco i passarà per grans escenaris d’arreu de l’estat espanyol.

Foto: José Velasco
PUBLICITAT

L’artista presenta la gira del 2023 amb la qual torna als escenaris en un renovat format, interpretant en directe les cançons del seu darrer treball d’estudi que està compost per un doble àlbum que inclou els títols “Mi Vida en Marte” i “Desatinos Desplumados”, que van superar l’any passat tots els rècords de venda aconseguint el Número 1 i Número 2 a les llistes oficials.

Gravats entre Girona i Pozuelo de Alarcón (Madrid), “Mi vida en Marte” i “Desatinos Desplumados” reuneixen 27 cançons amb la seva firma – inclosa una nova versió de la cançó Busco Cielos -. Quan es compleixen dues dècades de la seva trajectòria en solitari, precedides de l’inoblidable El Último de la Fila, Manolo García presenta aquests dos nous treballs buscant l’èssencia del millor moment.

El Palau Firal i de Congressos de la ciutat acollirà al barceloní el 23 de novembre. Les entrades sortiran a la venda pel públic a partir del 20 d’abril.

PUBLICITAT