Manu García deixa el Nàstic

El porter Manu García tanca la seva etapa al Nàstic de Tarragona després de dues temporades al club. El de Pedrera ha finalitzat el seu contracte i no renova amb l’entitat grana, que veu com el porter titular de les dues darreres campanyes és el primer futbolista a dir adeu oficialment, així ho han anunciat ambdues parts a través de les xarxes socials.

PUBLICITAT

Manu ha estat absolutament indiscutible sota els pals en el seu pas pel Nàstic. Va ser un element fonamental la temporada passada per aconseguir deixar l’equip a tan sols un partit de pujar a Segona Divisió, amb actuacions estel·lars, i convertint-se en un dels millors – si no el millor – porters de la categoria. Aquesta última campanya no ha estat tan positiva, amb més problemes de lesions i força alts i baixos en el rendiment.

Malgrat això, el seu nivell no es posa en dubte i la seva marxa és una de les importants, de les que afecta l’eix estructural de l’equip. Manu García és, avui dia, el porter amb més porteries a zero des de l’inici de la 1a FEF (33). Xifres i actuacions que li permetran tenir sobre la taula opcions dels equips més importants de la categoria, i, fins i tot, plantejar-se l’opció de tornar a Segona Divisió.

El conjunt grana haurà de treballar de valent aquest estiu per trobar un substitut de garanties que pugui competir amb el riudomenc Dani Parra, que enguany ja ha tingut minuts rellevants amb l’equip. I Manu García no serà, ni de bon tros, la darrera baixa important que li tocarà anunciar al Nàstic al llarg dels pròxims dies.

PUBLICITAT