Marc Buscail, la perla del CBT viatja amb la Selecció Espanyola sots-17

El jugador tarragoní del Club Bàsquet Tarragona, Marc Buscail, ha estat convocat per la Selecció Espanyola sots-17 per treballar de cara al Mundial de 2020 a Bulgaria. Buscail, de 16 anys s’incorpora a la dinàmica de la cantera FEB on és difícil accedir-hi. El jugador blau s’incorpora a un equip que es va proclamar campió d’Europa sots-16 enguany i es va classificar així al Mundial de 2020 on Espanya lluitarà amb altres 15 equips d’arreu del món. 

PUBLICITAT

Marc Buscail serà un dels 12 jugadors que, sota les ordres de Dani Miret, es concentrarà a la ciutat balear d’Inca on disputarà dos partits: un amb el combinat rus i un altre amb la selecció balear sots-22.

Alguns equips com el Barça o el Joventut ja s’han fixat en el jove jugador però, Buscail s’ha quedat al CBT per seguir millorant, un equip que probablement reparteixi més minuts al jugador del júnior. Però ell no es planteja encara una sortida del club on vol seguir aprenent i creixent. 

El tarragoní ja té la confiança del tècnic cebetista, Berni Álvarez, que ja li ha donat minuts amb el primer equip i és qui va posar a Buscail sobre la taula de la Federació Espanyola.

PUBLICITAT