Mas d’en Sordé i la Budellera, línies vermelles d’ERC en el futur POUM

Esquerra Republicana posa línies vermelles en la negociació del Pla d’Ordenació Urbanística de Tarragona. Els republicans rebutgen radicalment la proposta del govern del PSC d’urbanitzar l’entorn de Mas d’en Sordé i una àrea petita de la Budellera.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, la portaveu d’ERC Maria Roig ha destacat que la proposta actual de POUM els satisfà en línies generals perquè manté les directrius del mandat anterior en temes com el trasllat de la CLH, el paper clau de l’Horta Gran i el canvi d’ubicació de l’antiga Laboral. Però adverteix al govern de Viñuales que hi ha dos punts innegociables a la zona de Llevant.

Els republicans veuen amb bons ulls el trasllat de l’escola i conservatori de Música de la Diputació a Tabacalera, tal com proposa l’alcalde, perquè forma part de la filosofia de crear-hi un gran centre cultural i formatiu.

Pel que al conflicte territorial amb Altafulla, Maria Roig aposta per arribar a un acord econòmic entre els dos ajuntaments sense tocar els límits municipals. La portaveu republicana a Tarragona creu que el consistori de la capital podria pagar una quantitat al d’Altafulla si aquest presta uns serveis en aquests terrenys en disputa.

En relació a l’àrea metropolitana, el grup municipal d’Esquerra reclama a l’alcalde informació de les converses amb altres alcaldes i les altres administracions implicades en el projecte.

PUBLICITAT