Més de 20.000 persones han viscut un Nadal especial al Port

Més de 22.000 persones han passat pel Port de Tarragona durant aquestes últimes festes en la darrera edició del Nadal de Somni, la programació d’activitats nadalenques organitzada pel Port de Tarragona. Les més de cent activitats que s’han dut a terme han tingut una gran acollida per part del públic.

Foto: Ari Lucena
PUBLICITAT

Un dels punts forts de la programació van ser les més de 7.200 persones que van participar en les activitats culturals al Tinglado 1. Es van viure actuacions musicals, contacontes i tallers de circ, a més d’espectacles als exteriors com passa carrers, el piromusical i el concert de la cantant internacional Andrea Motis. També va tenir una gran acollida el Nadal gastronòmic amb foodtruck i tasts de vins.

A més el Magatzem Real, que es va ubicar al Refugi 1 del Moll de Costa des del dia 27 al 30 de desembre, va rebre un total de 7.755 persones, una activitat molt ben acollida per la canalla. Per altra banda, les accions dissenyades amb motiu de la Marató de TV3 va comptar amb 1.800 participants entre la cursa de la Marató, l’arribada de la Tiona i l’organització de la fideuà popular i de les diverses activitats solidàries.

I, finalment, més de 4.000 persones (4.055) van gaudir dels espectacles duts a terme en espais tan referents del Port com són el Museu, l’Arxiu, el Teatret o al mateix barri del Serrallo. Per als responsables “la programació ha estat un èxit” i asseguren que ja es treballa en la preparació de l’edició del 2023 amb noves propostes i sorpreses.

PUBLICITAT