Més de 250 persones ja s’han inscrit a la tercera edició de la Trail Tarragona

La tercera edició de la Trail Tarragona s’acosta i ja compta amb més de 250 persones inscrites. La cursa de muntanya tindrà lloc el pròxim 12 de maig i arrencarà a partir de les 8:30h del matí amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. Les inscripcions continuen obertes fins al pròxim 8 de maig.

PUBLICITAT

La Trail oferirà dos circuits. El circuit llarg té poc més de 19 quilòmetres i recorre espais com el Fortí dels Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. En paral·lel, s’ofereix la cursa curta, que també es pot fer caminant, i és d’11,8 quilòmetres.

L’esdeveniment està obert a cinc categories: Júnior masculí i femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí i femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí i femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí i femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí i femení (a partir de 51 anys). 

La cursa de muntanya està organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco. La presentació d’aquesta cita esportiva s’ha fet aquest dijous a la tarda a la platja de l’Arrabassada coincidint amb l’entrenament obert a totes les persones que participaran en la Trail Tarragona, una sessió dirigida pel corredor de muntanya internacional Daniel Castillo. 

PUBLICITAT