Més de 5.300 persones ja han visitat l’exposició Zoocosis al Banc d’Espanya

Quan encara no s’ha complert un mes de la inauguració, l’exposició ‘Zoocosis’ de la fotògrafa madrilenya Estela de Castro a l’antiga seu del Banc d’Espanya a Tarragona ha superat els 5.300 visitants i s’ha convertit en la mostra organitzada per Mèdol que més públic ha atret fins al moment. L’exposició, que s’acabarà el proper diumenge dia 16, ofereix una bona oportunitat per visitar l’antiga i monumental seu bancària de la Rambla Nova abans no torni a tancar les seves portes.

PUBLICITAT

‘Zoocosis’ forma part del díptic d’exposicions de temàtica animalista que Mèdol, amb la col·laboració del col·lectiu Cultura Verda, ha programat aquest 2024 i que ha firmat Estela de Castro. “The Animals”, que va atreure 3.000 visitants a Casa Canals els primers mesos de l’any, recuperava a través de retrats històries d’animals víctimes dels humans. A ‘Zoocosis’, Estela de Castro ha documentat en fotografies el conjunt de trastorns que provoca als animals l’estar tancats en zoològics, artificialment privats del medi natural i les seves rutines.

L’ocupació temporal de l’antiga seu bancària ha estat una oportunitat per reinventar i reinterpretar espais, de connectar art, història i comunitat d’una manera innovadora. Ocupant de forma temporal per a exhibició espais emblemàtics en desús, Mèdol està aconseguint saltar barreres i arribar a tot tipus de públics. Un bon exemple és la mostra ‘Digital After All’, un conjunt d’instal·lacions digitals lumíniques que en només tres dies a l’antiga seu de la Tabacalera van atreure més de 1.200 persones. 

PUBLICITAT