Més de 600 alumnes de primària exposen la peça d’art col·lectiva que han creat al llarg del curs

Més de 600 alumnes d’escoles de primària i centres d’educació especial de la ciutat de Tarragona ja han exposat, a l’Espai Quadrat del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT), la peça d’art col·lectiva que han elaborat al llarg d’aquest curs en el marc del servei d’Arts i Educació de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET). 

PUBLICITAT

La peça, que es pot visitar fins al pròxim 15 de setembre, és una obra artística creada conjuntament entre diferents centres educatius,  fruit d’una experimentació amb textures que ha sorgit del projecte Dones del MAMT -també dut a terme aquest curs escolar- i s’ha inspirat en l’artista visual contemporània Núria Rion.  

El màxim protagonista d’aquesta activitat ha estat l’alumnat de cicle superior de primària i educació especial; i la creació de la peça d’art col·lectiva ha estat possible gràcies a la implicació i l’acompanyament del personal docent de la vintena de centres educatius participants que ha treballat sota el paraigua de l’IMET. 

L’objectiu de la iniciativa és potenciar el coneixement i les formes d’expressió que poden oferir les arts plàstiques i escèniques, per tal de desenvolupar una posició crítica i plural. En aquest sentit, des del servei d’Arts i Educació de l’IMET s’ofereixen estratègies i recursos al professorat per treballar a partir d’experiències, sensacions i emocions adreçades a desenvolupar un llenguatge artístic propi de cada infant.

PUBLICITAT