Més d’un miler d’alumnes clouen el projecte educatiu “mEduTarraco Medieval”

Aquest matí de dimecres ha tingut lloc la cloenda del projecte mEduTarraco Medieval, una iniciativa que s’ha posat en marxa aquest curs escolar i en la qual han participat més d’un miler d’alumnes d’entre cinquè d’educació primària i tercer d’Escolarització Secundària Obligatòria (ESO) d’una desena d’escoles de Tarragona, Salou, Batea i Roda de Berà.

PUBLICITAT

Al llarg de l’acte de cloenda, celebrat a l’Antiga Audiència, els centres educatius participants han fet una prova de l’aplicatiu web de geolocaització amb el qual han estat treballant al llarg del curs, un itinerari virtual que mostra 26 punts d’interès de la Tarragona a l’edat mitjana. 

És una iniciativa de l’equip mEduTarraco que s’ha dut a terme per primera vegada durant aquest curs escolar amb l’objectiu de proporcionar un major protagonisme a l’alumnat, ja que els continguts han estat creats i elaborats en els centres educatius amb la participació de més d’una dotzena de docents.

És un projecte coorganitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que neix sota el paraigua del conegut mEduTarraco i que fa un pas més per tal que l’alumnat sigui el creador dels continguts dels punts més emblemàtics de la Tarragona medieval, una iniciativa que permet aplicar diverses competències educatives i donar a conèixer i difondre el patrimoni tarragoní. Un cop finalitzat, aquest intinerari virtual s’obrirà a tots els centres educatius.

PUBLICITAT