Més d’un miler de persones clamen a Bonavista per l’explosió

Més d’un miler de persones han fet la marxa per la manifestació a Bonavista per l’explosió de l’empresa IQUOXE que va deixar tres morts el passat dimarts.

bonavista
PUBLICITAT

La convocatòria que l’ha realitzat l’Associació de Veïns de Bonavista, ha començat a la Plaça de la Constitució omplint-la de gom a gom fins arribar al seu tram final, el Camp Municipal d’esports de Bonavista que és l’indret més a tocar de l’empresa petroquímica. Des de l’Associació de Veïns que han convocat aquesta crida, han remarcat que denunciaran l’empresa i que volen més informació i seguretat sobre els protocols de l’aire i que tant en dubte es va posar per no haver fet sonar l’alarma.

Han sigut moltes les personalitats de l’Ajuntament de Tarragona que han volgut fer costat a la crida com l’alcalde Pau Ricomà o el conseller de seguretat, Xavi Puig que remarcava que ben aviat, s’activarà el nou pla de protocol d’aquestes característiques. 

També s’ha volgut homenatjar a les tres víctimes arran de l’explosió on s’ha celebrat un minut de silenci al camp municipal de Bonavista.

A més, els centenars de veïns han volgut agraïr els professionals que aquest incident no hagi arribat a lamentar més víctimes. Properament s’esperen més manifestacions i crides arran de l’affaire del Poligon Sud de Tarragona.

PUBLICITAT