Més d’un miler de persones viuen l’èxit del primer ‘Mamapop’ solidari a Tarragona

El Palau Firal i de Congresos de Tarragona va convertir-se aques dissabte en l’escenari del primer concert solidari ‘Mamapop’ a la ciutat. El recinte va mostrar gairebé un ple absolut, amb 1.100 espectadors, en un espectacle del qual tots els beneficis van destinats a la investigació pel càncer de mama. En concret, arribaran a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. La xifra es farà pública en les pròximes setmanes.

PUBLICITAT

Va ser l’estrena de la 8a edició del Mamapop, que va nèixer a Lleida el 2014 i ha passat per diferents ciutats al llarg d’aquests anys. És, però, la primera vegada que el concert s’ha fet a Tarragona. Des de l’organització celebren la bona acollida de la iniciativa per part del públic tarragoní. Manel Simon, director i fundador del Mamapop, en parla.

Joan Vendrell, director de l’Institut de Recerca Pere Virgili, valora la importància d’actes com aquests per obtenir el finançament necessari per avançar en els projectes de recerca.

Els assistents van vibrar amb un recorregut pels grans musicals de la història amb peces de Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain o Flash Dance, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Mecano, Queen o Michael Jackson. Tot plegat ho van interpretar fins a nou cantants solistes i a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes de la Jove Orquestra de Ponent (JOP) i l’Orquestra simfònica del Conservatori Intèrpret de Lleida.

PUBLICITAT