Mobilització multitudinària a Tarragona per paralitzar el Hard Rock

Entitats, activistes i col·lectius s’han aplegat aquest diumenge a Tarragona per demanar la paralització del projecte del Hard Rock. Sota el lema ‘Defensem la terra, llaurem el futur’, els manifestants han llençat un clam en una de les mobilitzacions més multitudinàries al territori contra el complex lúdic i que ha comptat amb el suport d’una vuitantena d’entitats. Segons els organitzadors, l’acte serveix per aturar les agressions que pateix el territori, i hi han participat unes 4.000 persones.

Foto: Aturem Hard Rock
PUBLICITAT

El portaveu de la plataforma Aturem Hard Rock, Eloi Redón, ha afirmat que el Govern ha ajornat l’aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) a causa de “la pressió social” i les “reticències” polítiques al voltant del projecte. Davant la possibilitat que el PDU s’aprovi en una convocatòria extraordinària, Redón ha avançat que les accions reivindicatives “no s’aturaran”.

La manifestació ha arrencat al Passeig de les Palmeres a les 12h i ha recorregut diversos punts de la ciutat, com la Rambla Nova fins a arribar a la Plaça dels Carros, on ha culminat la protesta amb els respectius parlaments.

PUBLICITAT