Moment crític i incertesa en el futur, la situació de la Sala Trono

La Sala Trono està en un moment de vida delicat més enllà dels escenaris. El director de la sala, Joan Negrié, assegura que els deuen molts diners, amb una pòlissa important i arribant a final de mes com poden, gràcies a les produccions pròpies. De fet, el mateix Negrié deixa clar que si la Trono no està en fallida és, exclusivament, gràcies a les gires d’aquestes produccions pròpies.

Sala Trono 2022
PUBLICITAT

El director explica que no arriben els pagaments previstos per part de l’Ajuntament i tampoc les subvencions que, com és habitual, pateixen retards importants. Escoltem a Negrié en declaracions aquest divendres al ‘Bon Dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, justificant l’obertura del Metropol per la necessitat d’aconseguir ingressos de taquilla.

A aquesta situació s’hi suma la incertesa en la mirada al futur pròxim. De moment, la programació de la Trono estarà vigent fins al març del 2024. No depèn de la mateixa sala, que té voluntat de continuar, sinó que depèn de l’Ajuntament. Negrié espera que, com a mínim, els deixin programar fins a final de temporada, però assegura que encara no tenen notícies del consistori.

PUBLICITAT