Monòlegs al Tinglado 4 i visites teatralitzades, protagonistes de la programació d’estiu al MNAT

El programa Estiueja al MNAT proposa del 15 de juliol al 15 de setembre una trentena d’activitats als diferents espais del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. La iniciativa torna a combinar el patrimoni amb propostes lúdiques i didàctiques que permetin als visitants aproximar-se a la història de Tàrraco des d’una perspectiva diferent a l’habitual.

PUBLICITAT

Com a principal novetat, la programació incorpora un cicle de monòlegs i diàlegs de reconstrucció històrica que tindran lloc a l’exposició TÀRRACO/MNAT, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona. S’oferirà la possibilitat d’endinsar-se a la col·lecció del MNAT allà exposada des d’una perspectiva diferent, i posant l’accent sobre la situació de les dones en època romana.

En concret, el grup Thaleia representarà quatre monòlegs o diàlegs de reconstrucció històrica que giraran entorn d’algunes de les peces que es troben al Tinglado 4. Les representacions es faran a les vuit del vespre, i l’entrada inclourà també l’accés a l’exposició des de les 19h, així com una degustació final. Els monòlegs i diàlegs tindran lloc els dies 19 de juliol, 2 i 23 d’agost, i 6 de setembre i el preu de l’entrada serà de 4 euros.

Una de les propostes tradicionals i de més èxit dels estius al MNAT, les visites teatralitzades a la Vil·la romana dels Munts, tornen un any més amb l’acompanyament de Caius i Faustina, els senyors d’aquesta residència aristocràtica a mitjan segle II dC. Del 20 de juliol al 12 de setembre, cada dissabte al vespre es podrà fer aquest recorregut pel jaciment, que finalitzarà amb una degustació d’estil romà, amb un preu de 8 euros.

PUBLICITAT