Mor un jove a causa d’una caiguda al Roquer de Torredembarra

Un home ha mort la nit d’aquest divendres al Roquer de Torredembarra. Segons ha informat la Policia Local del municipi, el jove de trenta-dos anys va morir a causa d’una caiguda accidental. Es tracta d’un home de nacionalitat polonesa i que es trobava de pas a Torredembarra.

PUBLICITAT

Els fets van tenir lloc prop de les nou del vespre. Un home i una dona passejaven el seu gos pel Roquer, quan l’animal va caure, sense patir cap lesió. El jove que es trobava en aquella zona va precipitar-se accidentalment quan es va apropar massa a la vora per mirar el gos i va perdre l’equilibri. La caiguda va ser des d’uns 10 metres.

El germà de la víctima va baixar a ajudar-lo ràpidament en un espai on havia quedat atrapat mentre s’activaven els serveis d’emergència, arran de la trucada al 112 dels propietaris del gos. Al lloc, s’hi van desplaçar dues patrulles de la Policia Local, Bombers, dues ambulàncies del SEM, un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim i Mossos d’Esquadra.

Tot i estar conscient en un primer moment, més tard va patir una aturada cardiorespiratòria i, malgrat els esforços del personal sanitari per reanimar-lo, va acabar morint al mateix Roquer. Per aquest motiu, es va requerir la presència de la comitiva judicial. S’ha determinat que la mort es va produir per una caiguda accidental per negligència del finat, a l’espera del resultat de l’autòpsia i les proves toxicològiques.

PUBLICITAT