Nacho posa rumb a l’Intercity i el Nàstic haurà de refer l’eix de la defensa

Nacho González no continuarà al Nàstic de Tarragona la pròxima temporada. El central sevillà no renovarà el seu contracte amb el club grana tot i la proposta de la direcció esportiva. Les negociacions han quedat molt lluny de tancar-se perquè existia una diferència econòmica important entre ambdues parts. Nacho continuarà competint a 1a RFEF la propera campanya, ho farà a l’Intercity. El club d’Alacant jugarà al grup 2, per tant no s’enfrontarà als tarragonins en temporada regular.

PUBLICITAT

Trigueros a l’Andorra i Nacho a l’Intercity. La parella de centrals titular del Nàstic la darrera temporada, clau per explicar la fiabilitat defensiva de l’equip, competirà amb altres conjunts el pròxim any. Això implica que la direcció esportiva haurà de treballar per refer l’eix de la defensa amb la incorporació de, com a mínim, dos centrals de garanties. L’entitat compta amb Unai Dufur, en segon pla el darrer any pel gran nivell dels seus competidors, però amb total confiança del cos tècnic davant la seva capacitat per fer un pas endavant i convertir-se en important.

Més enllà d’això, el club acudirà al mercat de fitxatges. Dimecres va arribar la primera incorporació amb l’anunci de l’extrem Víctor Narro, i sembla que en els propers dies (o hores) podria fer-se oficial el fitxatge d’un central. Seria Gorka Pérez, que va jugar la campanya passada al Lugo, com Víctor Narro. Sembla que podria ser una de les apostes per la parcel·la defensiva grana, tal com va avançar el periodista Ángel García.

PUBLICITAT