Neix “la butxaca de les festes” per una Santa Tecla més sostenible

Les festes de Santa Tecla d’aquest 2023 comptaran amb un nou producte, la “Butxaca de les festes”. Es tracta d’una bossa o cartera de grans dimensions realitzada a partir de la reutilització de les banderoles publicitàries de l’edició de la darrera Santa Tecla.

PUBLICITAT

Està pensada per poder guardar-hi qualsevol tipus d’element que es pugui dur a sobre durant qualsevol acte de les festes, des del mòbil o la cartera a un got. A més està preparada per poder dur-la penjada si es desitja.

Aquesta és una iniciativa que ha tirat endavant l’Ajuntament de Tarragona a proposta i realització d’El Far Cooperatiu, una entitat que busca impulsar l’economia social i solidària. Han participat en el procés quantitat de persones del col·lectiu, entre elles tres en situació de vulnerabilitat. És una inciativa pionera, com a prova pilot, que des del consistori esperen que es consolidi per unir la festa amb la sostenibilitat.

La responsable del projecte d’El Far Cooperatiu, Amanda Pérez, explica en xifres què ha suposat per l’impacte ambiental del planeta aquesta iniciativa.

Aquesta “Butxaca” es podrà aconseguir a partir de l’11 de setembre quan es realitzi una compra superior a 15 euros del marxandatge de Santa Tecla, quan s’inclourà, de regal, aquest producte, del qual se n’han fet 1.750 unitats.

PUBLICITAT