No hi ha manera, nova derrota del CBT al Serrallo (69-78)

El Club Bàsquet Tarragona ha perdut al pavelló del Serrallo davant el CB Santfeliuenc (69-78) en el debut de Jorge Serna a casa. No hi ha manera, l’equip ha competit bé en un partit molt igualat fins als darrers cinc minuts, però no ha trobat el camí en el moment decisiu. Els blaus continuen sense conèixer la victòria a casa i encaixen la novena derrota en deu jornades, xifres que, tot i tenir molts mesos al davant, posen molt complicat l’objectiu de la permanència.

Ha estat un xoc tremendament igualat des de l’inici. El marcador no ha vist pràcticament diferències de més d’un parell de cistelles al llarg de la primera meitat. Els tarragonins han arribat al final del primer temps amb un avantatge mínim, 23-21, mentre que els de Sant Feliu han arribat un punt per sobre al descans, 34-35. Tot per decidir.

L’inici del tercer quart ha estat diferent. Tot feia pensar que els del Serrallo tornarien a pagar car el guió de quallar un tercer temps fluix, però no ha estat el cas. Els visitants han agafat fins a set punts d’avantatge a l’equador, però el CBT ha reaccionat ràpidament per tornar a collar el xoc i arribar amb les opcions intactes als deu minuts definitius.

Però ha sortit creu. Màxima igualtat fins al tram final, però en els últims minuts el Santfeliuenc ha imposat la seva confiança i millor dinàmica per acabar enduent-se el triomf del Serrallo amb un marge de nou punts, 69 a 78.