No hi haurà descensos però si ascensos a la Segona B

No haurà descensos a la Segona Divisió B, però sí ascensos. La Reial Federació Espanyola de Futbol s’ha pronunciat sobre com acabarà la temporada a les competicions nacionals no professionals. 

PUBLICITAT

En una reunió convocada aquest dimarts a la tarda, s’ha traslladat al Consejo Superior del Deporte la necessitat d’un marc de seguretat tant jurídic com social i econòmic per protegir als clubs espanyols així com als seus esportistes. 

La propera setmana, la Federació es posarà en contacte amb els Presidents Territorials. En aquestes reunions es plantejarà donar per finalitzada la competició regular amb una fòrmula que sigui utilitzada de la mateixa manera a totes les comunitats autònomes. 

La qüestió seria desenvolupar un sistema de Play Off a partit únic, i sempre que sigui possible en un lloc tots els partits, amb l’objectiu de garantir el mateix nombre d’ascensos que estava previst a l’inici de la competició. 

En aquesta campanya no hauria descensos i es treballaria per incrementar el nombre d’equips per grup o, fins i tot, la creació de nous grups amb una vigència de tres o quatre temporades, fins que es torni a l’actual estructura. 

El Nàstic, doncs, continuarà una temporada més a la Segona Divisió B. La propera temporada, el conjunt tarragoní podria tenir fins a 24 rivals o, en un altre escenari, veure com la Segona B es reconverteix en una categoria de 5 grups.

PUBLICITAT